Awi hegesztőpálcák

AWI hegesztőpálcák 

 

Minden, amit az AWI hegesztőpálcákról tudni érdemes

AWI hegesztőpálaAhhoz, hogy a hegesztési folyamat sikeres legyen, és elégedettek legyünk az eredménnyel, sok mindenre kell odafigyelnünk. Fontos a munkadarab megfelelő előkészítése, maga a hegesztőgép, de nem szabad megfeledkezni a hegesztőpálca kiválasztásáról sem.

A hegesztőpálca biztosítja a varrat létrehozásához szükséges anyagot. A kiválasztása során az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen anyagot szeretnénk vele hegeszteni. Hogyha letapad, akkor hibás a berendezés vagy nem megfelelő a kimeneti áram, de lehetséges az is, hogy alacsony a feszültség. Cégünk nagy választékban biztosít AWI hegesztőpálcákat, melyek között mindenféle anyaghoz valót megtalál. Az AWI hegesztőpálcák megbízhatóan működnek, használatukkal az eredmény egyenletes és szép lesz.

Szeretne többet tudni a hegesztésről? Vagy AWI hegesztőpálcát vásárolna? Kérdéseire szívesen válaszolunk megadott elérhetőségeink bármelyikén! Keressen fel minket bizalommal, nálunk mindent megtalál egy helyen!

Kategóriák:

SG2 AWI pálcák rezezett

Aluminium awi pálcák

TIG 307 LSI awi hegesztőpálca

TIG 308 LSI awi hegesztőpálca

TIG 309 LSI awi hegesztőpálca

TIG 310 awi hegesztőpálca

TIG 316 LSI awi hegesztőpálca

TIG 318 SI awi hegesztőpálca

TIG 347 awi hegesztőpálca

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek