Elektromos gépek

Elektromos gépek téglavágáshoz és fúráshoz

Elektromos gépek téglavágáshoz és fúráshoz Az iparban sokféle szerszámgépet használnak, amelyek segítenek gyorsabban, biztonságosabban, hatékonyabban végezni a kijelölt munkákat. Ilyen ipari, elektromos gépekkel a fúrás, a vágás, a hegesztés vagy a forgácsolás is egyszerűbb.

Forduljon bizalommal hozzánk és vásároljon tőlünk elektromos gépeket! Bizonyára Ön is a legjobbat szeretné a műhelyébe, ha elektromos gépről van szó. Ezt mi meg tudjuk adni Önnek. Kínálatunkban többféle modellt is talál mágnestalpas fúrógépekből, ezen kívül pedig téglavágó gépekkel is tudunk szolgálni. Az általunk forgalmazott elektromos gépek mindegyike modern eszköz, ehhez mérten praktikus megoldásokkal. Könnyen kezelhetőek, nagyon masszívak, egyszerűen karbantarthatóak és hosszú élettartamuk is tovább szaporítja pozitív jellemzőiket.

Az elektromos gépek sikerrel hasznosíthatóak például az építőiparban vagy egyéb területeken, ahol vágási, fúrási munkálatokra van szükség. Amennyiben szüksége van ilyen elektromos gépekre, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén!

Termékek:
   

PRO 36 Mágnestalpas fúrógép

Ára: 182 880 Ft
BŐVEBBEN

PRO 36 AUTO Mágnestalpas fúrógép

Ára: 507 873 Ft
BŐVEBBEN

PRO 40 Mágnestalpas fúrógép

Ára: 252 730 Ft
BŐVEBBEN

PRO 51 Mágnestalpas fúrógép

Ára: 379 730 Ft
BŐVEBBEN

FTG-400 téglavágógép

Ára: 341 313 Ft
BŐVEBBEN

FTG-400 UNI téglavágógép

Ára: 314 325 Ft
BŐVEBBEN
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek