Hegesztőgép bérlés

Hegesztőgépek bérlése rövid illetve hosszú távra.

Bármilyen tevékenységhez szükséges készüléket kölcsönözhet tőlünk:

 

  • AWI hegesztőgépek - Ívhegesztőgépek

  • CO2 védőgázos ívhegesztőgépek

  • Plazma vágó gépek

  • Szerszámok kis gépek

  • MMA hegesztőgépek

  • Akkumulátor-töltők 

  • Palackok, reduktorok

A kölcsönözni kívánt eszközökért, gépekért kauciót kérünk!

 

Amennyiben kérdése lenne, kérem írjon: info@hegesztescenter.hu

Tisztelettel az Ön szolgálatában: Sponga Sándor cégvezető Tel: 06-30-373-64-12

 

 

CO2 védőgázos ívhegesztő gépek bérlése! Használja azt a gépet, amire éppen szüksége van!

 

CO2 védőgázos ívhegesztőgépek bérlésA hegesztéshez a céloknak megfelelő és a körülményekhez igazodó hegesztőgépre van szükség. A hegesztőgép lehet CO2 védőgázos ívhegesztőgép is, amit fémek összeolvasztásához használnak. A hegesztés magas hőmérsékleten történik, amihez védőgáz biztosítja a precíz lefedést, véd a levegő káros hatásaitól.

CO2 védőgázos ívhegesztőgépeket bérelni is tudja, ha nem rendelkezik saját berendezéssel és nem is tervezi, hogy vásárol egyet. A CO2 védőgázos ívhegesztőgépek bérlése lehetséges rövid távon és hosszú távon is, illetve alkalmanként. Ez olyan lehetőség, amivel érdemes élni, mert nemcsak a költségeken tud vele spórolni, de a hegesztés, illetve az elvégzett munka minőségét is befolyásolni tudja vele.

Forduljon hozzánk bizalommal és használja ki a CO2 védőgázos ívhegesztőgépek bérlésében rejlő lehetőségeket és előnyöket! Többféle típusú és kapacitású hegesztőgépet kínálunk bérlésre, tehát Ön minden alkalommal azt választhatja, amelyikre éppen szüksége van!

Tájékozódjon a részletekről a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

 

 

Hegesztőgép kölcsönzéssel jelentős összegeket takaríthat meg!

hegesztőgép kölcsönzés

Ha az embernek egyszeri alkalomra, vagy csak bizonyos időközönként van szüksége hegesztőgépre, egyáltalán nem éri meg egy drága berendezés megvásárlása mellett dönteni. Ha a készülékek hosszabb ideig vannak használaton kívül, tönkremehetnek, így, előfordulhat, hogy amikor pár év után az ember használná a berendezést, már nem fogja tudni megtenni ezt. Vásárlás helyett ezért tanácsosabb, ha ilyen esetekben az ember inkább kölcsönzi a hegesztőgépet a munkavégzéshez.

A hegesztőgép kölcsönzéssel jelentős összegeket lehet megtakarítani, hiszen ezesetben a készülékeket eredeti áruk töredékéért veheti használatba. Műszakilag teljesen megbízható berendezéseket kölcsönözhet, amelyeknél nem fordulhat elő az, hogy a ritka használat miatt tönkremennek. A hegesztőgép kölcsönzéssel nincsenek váratlan, a készülék karbantartásával felmerülő kiadások, ugyanis ennek költsége a bérleti díjba beletartozik.

Tapasztalja meg Ön is a hegesztőgép kölcsönzés előnyeit! A szolgáltatás igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Vásárlás helyett okosabb kölcsönözni!

Hegesztene, de nincs mivel? Azt fontolgatja, hogy hegesztőgépet és a hegesztéshez szükséges kellékeket vásárol? Ne döntsön elhamarkodottan, mert nem biztos, hogy a vásárlás a legkifizetődőbb megoldás! Gondolt már arra, hogy vásárlás helyett akár bérelhet is?

A hegesztőgép kölcsönzésnek számos olyan előnye van, ami Önt is érintheti. Ha nem használja gyakran a gépet, nem hegeszt rendszeresen, akkor a megvásárolt, vadonatúj berendezés csak ott fog állni kihasználatlanul, Ön pedig feleslegesen költött rá. Ellenben, ha kölcsönzi a hegesztőgépet, akkor csak egyszeri összeget, a bérlés díját kell kifizetni, ami természetesen jóval szerényebb összeg egy új gép vételáránál.

A bérelt hegesztőgéppel Önnek semmi dolga nincs. Nem kell neki helyet találni, nem kell tisztán tartani, nincs szükség arra, hogy a karbantartással bíbelődjön, és ha elromlik, a javításáról sem kell gondoskodni. Ez mind a mi feladatunk abban az esetben, ha tőlünk kölcsönöz hegesztőgépet!

Keressen meg minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és béreljen hegesztőgépet, valamint egyéb készülékeket!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek