Hegesztő pisztolyok és alkatrészek

A hegesztőpisztolyokról bővebben

hegesztőpisztolyok és alkatrészeikA hegesztőpisztolyok és alkatrészeik fontos szerepet játszanak a hegesztéstechnikában. A tartályból vezetéken át áramlik a hegesztőpisztolyba a gáz és itt megy végbe azok megfelelő keveredése. Nézzük, milyen típusú hegesztőpisztolyok léteznek!

 

A hegesztőpisztolyoknak alapvetően két fajtája létezik: Kisnyomású, azaz keverőszáras és nagynyomású, más néven keverő kamrás. A különbség a működési elvükben van, egész pontosan abban, hogy a gázkeverék hol jön létre. A keverőszáras injektorral van ellátva és a gáz az oxigén szívóhatása miatt jut be. Nagynyomású hegesztőpisztolyoknál, ahogy a nevükben is benne van, magas nyomás hatására jut a gáz és az oxigén a keverőkamrába, ahol elegyednek egymással.

 

Cégünk egyik fő tevékenysége a hegesztőpisztolyok és alkatrészek forgalmazása. Ezen termékek esetében nagyon fontos a megbízhatóság és a hosszú élettartam, hiszen ha meghibásodnak, akkor az egész munkafolyamatot le kell állítani.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be tőlünk a szükséges hegesztőpisztolyokat és alkatrészeket!

Kategóriák:

Wolfram elektróda köszörű

MIG-MAG "CO2" hegesztőpisztolyok

MIG-MAG "CO2" hegesztőpisztoly alkatrészek

TIG / AWI / WIG hegesztőpisztolyok

TIG / AWI / WIG hegesztőpisztoly alkatrészek

Wolfram elektródák

Egyéb kiegészítők

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek