Hegesztőanyagok

Hegesztőanyagok: A bevonatos elektródák

Hegesztőanyagok: A bevonatos elektródákA hegesztésnek ma már számtalan típusa létezik, kézi és gépi, profi, ipari vagy hobbi hegesztéshez is találunk már megfelelő eszközöket és kiegészítőket a hegesztés világában. Bármelyiket is válasszuk, a minőségi hegesztőanyagok egyik esetben sem hiányozhatnak a tökéletes eredményhez.

A bevonatos elektródák gondoskodnak a védőgáz képzéséről, ami visszaszorítja a varrat oxidálódását. Ezen túl a salakképződéssel is védi a varratot, ezzel is megelőzve az oxidálódást, valamint segíti a lehűlést, növeli a leolvadási teljesítményt is.

A bevonatos elektródák az ötvözésben is szerepet játszanak, aminek azért van jelentősége, mert a nagyon magas hőmérséklet hatására sok ötvöző kiéghet az alapfémből, ráadásul a végén a varrat gyengévé válhat. Végül ezek a hegesztőanyagok az ívstabilizálásból is kiveszik a részüket, de a fröcskölést is csökkentik.

Keressen minket bizalommal és válogasson minőségi hegesztőanyagaink közül! Megadott elérhetőségeinken felteheti kérdéseit, és mindent megtudhat termékeinkről!

Kategóriák:

Ezüst forrasztó pálcák

Rézbevonatos hegesztőhuzalok

Awi hegesztőpálcák

Bevont elektródák

Magasan ötvözött hegesztőhuzalok

Alumínium hegesztőhuzalok

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek