Csomagolóanyagok

Árlistánk és katalógusunk a "letölthető anyagok" menüpontban is megtekinthetők!

 

Minőségi csomagolóanyagok széles kínálatával várjuk vásárlóinkat!

Minőségi csomagolóanyagok széles kínálatával várjuk vásárlóinkat! Legyen szó raktárhelyiségről, vagy boltról, vitathatatlan, hogy nélkülözhetetlenek területükről a különböző csomagolóanyagok, amelyek rendkívül széles választékban állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A csomagolóanyagok különböző anyagösszetételűek, azonban egy közös pont összeköti a különböző típusokat, mégpedig, hogy használatukkal megfelelő védelmet biztosíthatnak a vállalkozások termékeiknek, ennek köszönhetően épségben és biztonságban juthatnak el a vásárlókhoz a megvásárolt árucikkek. Nem csak a szállításban nyújtanak segítséget a különböző csomagolóanyagok, hanem a tárolásban is, ugyanis számtalan termék esetében alkalmazzák a vállalkozások tulajdonosai, annak érdekében, hogy megőrizzék hibátlan állapotukat, ameddig nem kerülnek eladásra.

Mivel a csomagolóanyagok sokféleségével mi is tisztában vagyunk, ehhez igyekszünk alkalmazkodni kínálatunkkal, így változatos, gazdag választékkal várjuk vevőinket! Ha további információkra lenne szüksége a csomagolóanyagokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Kategóriák:

Stretch fólia

Pántolástechnika

Hullámpapír

Habfólia

Légpárnás fólia

Ragasztószalag

Technikai hab

Felfújható csomagolórendszerek

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek