Kedvezmények


Kérje segítségünket ingyenesen kimegyünk az ön telephelyére felmérjük az anyag szükségletét és az általunk forgalmazott termékekre beszállítást vállalunk akár díjmentes háztól házig való szállítással az ország területén. Továbbá jelentős kedvezményt biztosítunk szerződött partnereinknek. Ha szeretne egyedi ajánlatot, kérjük írja meg nekünk e-mailbe.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Hegesztőgép kölcsönzés

Önnek lehetősége van bármilyen tevékenységhez szükséges készülék bérlésére:

• Ívhegesztő gépek

• CO2 védőgázas hegesztőgépek

• AWI hegesztőgépek

• AC/DC hegesztőgépek

A kölcsönözni kívánt gépekért kauciót kérünk!

Hegesztőgép részletre

Nettó 150.000,- Ft feletti gép vásárlása esetén igény szerint lehetőség van hegesztőgép részletre történő megvásárlására adószámmal rendelkező vállalkozók esetén. 

Továbbá segítséget tudunk nyújtani cégeknek pályázatok lebonyolításában, hogy régi elhasználódott gépeit újakra tudja cserélni.

Szervíz szolgáltatásunk:

Co és Awi hegesztő munkakábelek, reduktorok felújítása és teljes körű javítása. Hegesztőgépek garanciális és garancián túli javítása.

Lakatos munkák:

Kapuk kerítések hegesztőparavánok  gyártása helyszíni szerelése, de bármilyen lakatos munkát elvégzünk keressen bennünket ezzel is bizalommal. Rozsdamentes és alluminium hegesztés.

Új Szolgáltatásunk:

 

Szállitás bér fuvarozás az ország területén akár aznapi szállitással. Raklapos illetve kisebb csomagok szállitása háztól-házig.

Kérjük érdeklődjön megadott elérhetőségeinken.

Köszönjük.

 

Biztonságos kerítéselemekre van szüksége? Bízza ránk az ezzel kapcsolatos lakatos munkát!

Biztonságos kerítéselemekre van szüksége? Bízza ránk az ezzel kapcsolatos lakatos munkát!Ahhoz, hogy egy ingatlan biztonságos legyen, nemcsak megfelelő riasztórendszer telepítésére van szükség, hanem masszív, erős kerítéselemekre is a ház köré. Ha nincsenek, az felhívja az illetéktelen betolakodók figyelmét az ingatlanra, ugyanis strapabíró kerítés hiányában egyszerűen be tudnak jutni az épületbe. Ha az Ön kerítésének elemei rossz állapotban vannak, bízza ránk az ezzel kapcsolatos lakatos munkát!

A lakatos munkák keretein belül olyan kerítéselemeket gyártunk Önnek, amelyek nemcsak hosszú távon fogják szolgálni biztonságát, hanem masszív, erős látványuk el is fogja riasztani az illetéktelen betolakodókat, így nem kell aggódnia, hogy betörnek a házába. A munkálatokhoz minőségi alapanyagokat használunk fel, amelyek ellenállnak az idő múlásának és a különböző időjárási tényezőknek.

Tudja biztonságban otthonát, a kerítéselemek legyártásáért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és vegye igénybe ezzel kapcsolatos lakatos munka szolgáltatásainkat!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek