Hegesztésvédelem

Hegesztésvédelem – Mire lehet szükség?

Hegesztésvédelem – Mire lehet szükség?Fizikai munkavégzés esetén rendkívül fontos, hogy megfelelő módszerekkel gondoskodjunk arról, hogy a munkavállalók sérülését megelőzzük. A hegesztésvédelemben ez igen széleskörű felkészülést igényel.

Nézzük meg, hogy mire is van szükség, ha hegesztésvédelemről van szó!

Az egyik elsődleges problémát ennél a munkánál a látássérülés okozhatja. Annak érdekében, hogy ne történjen semmiféle károsodás, speciális pajzsokra, szemüvegekre van szükség. Fontos, hogy a munkaruha is megfelelő legyen a tevékenységhez, érdemes védőöltözetet választani, valamint a védőcipőkről és kesztyűkről sem szabad megfeledkezni. Mivel a hegesztés hőhatással történik, valamint a munkaanyagként szolgáló fém is felforrósodhat, ezért a védőeszközöknek ebből a szempontból is optimálisnak kell lenniük.

Hegesztésvédelemhez keres minőségi eszközöket, melyekkel hatékonyan óvhatja saját és munkavállalói testi épségét? Tekintse meg kínálatunkat, és válogasson bizalommal termékeink közül! Nálunk kizárólag a legjobb megoldásokat találja!

 

Miért elengedhetetlen a hegesztőfüggönyök használata?

Miért elengedhetetlen a hegesztőfüggönyök használata?A hegesztési folyamatok számos veszélyt rejtenek magukban. A tűz- és robbanásveszély például kiemelt kockázatnak számít a munka kapcsán, amiben komoly emberi sérülés és nagymértékű anyagi kár egyaránt könnyedén keletkezhet.

Mindezek alapján érthető, hogy a hegesztőmunka a többi munkafolyamattól elkerített, speciális területet igényel. Erre jelent költséghatékony, praktikus, mégis teljesen biztonságos megoldást a hegesztőfüggöny, ami mind a hegesztéssel foglalkozó szakembereket, mind pedig a többi dolgozót védi.

Egy minőségi hegesztőfüggöny vagy paraván használatával biztonságos teret hozhatunk létre, ami elengedhetetlen, ha meg akarunk felelni minden munkavédelmi szempontnak és előírásnak. A hegesztőfüggönyöknek számos védelmi tulajdonságuk van: nem éghető anyagból készülnek, alsó és felső élük pedig vissza van hajtva, így nem sérülékenyek.

Szeretne megbízható minőségű hegesztőfüggönyt vásárolni? Akkor bátran nézzen szét termékeink között, gondoskodjunk együtt a biztonságról!

Kategóriák:

Hallásvédelem

Védőcipők

Munka- és védőruhák

Hegesztő kézi- és fejpajzsok

Automata pajzsok

Hegesztőfüggönyök és paravánok

Védő üvegek fejpajzshoz

Védőszemüvegek

Kézvédelem

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek