Vágás és csiszolás

Vágás és csiszolás: a gyémánttárcsa

Vágás és csiszolás: a gyémánttárcsaA különféle anyagokat az azokhoz megfelelő vágótárcsákkal vághatjuk. A korszerű vágótárcsák egyike a népszerű gyémánttárcsa. A gyémánttárcsák, ahogyan a nevük is sugallja, nem akármilyen anyagból készülnek. Gyémánt az alapanyaga, de itt szintetikus, mesterséges gyémántról van szó, ami azonban a természetben keletkező gyémánt keménységével vetekszik. Ennek a tulajdonságának köszönhetően vágásra és csiszolásra egyaránt kitűnően alkalmas. Nem véletlenül használják beton alakítására, betonvágásra is.

A gyémánttárcsák száraz és vizes vágáshoz és csiszoláshoz is tökéletes eszközök, anélkül lehet őket alkalmazni, hogy megsérülnének. A vágások minőségét nem csak a tárcsa anyaga és ereje határozza meg, de a szegmensek formája is. Ennek alapján a gyémánttárcsa lehet turbótárcsa, ami finom, egyenletes vágást hoz létre a vékonyabb anyagokban is. Lehet szegmenses tárcsa a vastagabb anyagokhoz, vagy pedig folyamatos élű, zárt gyémántbevonatú tárcsa is, ami tökéletesen tiszta vágást hoz létre.

Keressen minket bizalommal, és válasszon vágáshoz és csiszoláshoz minőségi eszközöket!

Kategóriák:

Gyémánttárcsák

Vágókorongok

Tisztítókorongok

Lamellás korongok

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek