Hegesztő szekátorok (traktor)

Hegesztő szekátorok és tartozékok

 

Lángvágó bérlését is biztosítjuk szerkezeti acélok vágásához!

A lángvágás technológiáját abban az esetben használják, ha szerkezeti acélok vágására van szükség, de él előkészítésnél is szokás lángvágót használni. A vágás akkor lesz minőségi, ha a lemezeket jól készítik elő, ügyelnek a pontos beállításokra, a vágás sebességére, irányára. Természetesen egy megbízható lángvágó nélkül nem sokat ér a felkészültség és a gyakorlat sem.

 

lángvágóból nem kell saját eszközt vásárolni, ugyanolyan jó a bérelhető változat is, sőt! Forduljon bizalommal cégünkhöz, ha bérelhető eszközöket keres és döntsön egy előnyös megoldás mellett! Biztosítjuk a kedvező árakat és azt is, hogy a bérelhető eszközök mindegyike a legjobb állapotban legyen és a legjobb teljesítményt nyújtsa. 

 

Minden kérdésben a segítségére vagyunk az ügyfeleknek, ez azt jelenti, hogy közreműködünk a kiválasztásban, szakmai tanácsot adunk és igyekszünk megtalálni az előnyös megoldásokat. Béreljen lángvágót, ahelyett, hogy vásárol egyet, amit nem tud kihasználni! Ha a munkája változatos, egyféle lángvágó nem biztos, hogy minden feladatnál helyt áll. A bérlést ebben az esetben is érdemes megfontolni!

 

Mit érdemes tudni a hegesztő szekátorokról?


Sokféle lángvágó berendezés létezik, melyeket több szempont alapján is lehet csoportosítani. Fontos szempont például, hogy helyhez kötöttek, vagy hordozhatóak-e (más néven hegesztő szekátorok, vagy traktorok).

Hegesztő szekátorok használatával a hegesztés bárhol elvégezhető, így a munka sokkal egyszerűbb és gyorsabb, hiszen nem kell foglalkoznunk szállítási feladatokkal. Napjainkban a modern gépek már közel abban a minőségben képesek dolgozni, mint a nagy, helyhez kötött termékek. Némiképp kisebb teljesítményt nyújtanak, ugyanakkor egyenletes vágási sebességet biztosítanak. Használatukat ajánljuk, ha a lángvágást nem a telephelyen szükséges elvégezni. Megbízható, strapabíró termékek széles kínálatával várjuk, érdemes körülnézni áruházunkban!
 
Szeretne többet tudni a hegesztő szekátorokról? Konkrét termékkel kapcsolatban lenne kérdése? Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére!

Termékek:
   

Hegesztő szekátor Gecko

Ára: 914 400 Ft
BŐVEBBEN

Hegesztő szekátor Lizard

Ára: 1 511 300 Ft
BŐVEBBEN

Hegesztő szekátor Rail Bull

Ára: 1 447 800 Ft
BŐVEBBEN

DYNAMAT CG1-100 gépi lángvágó

-18%
Ára: 303 530 Ft
BŐVEBBEN

DYNAMAT CG1-100 vezető sín

Ára: 52 716 Ft
BŐVEBBEN

IMC-SPEED vezető sín

Ára: 37 690 Ft
BŐVEBBEN

IMC-SPEED hordozható gépi lángvágó

-14%
Ára: 303 530 Ft
BŐVEBBEN

GEKKOMAT BO hegesztő traktor

Ára: 985 883 Ft
BŐVEBBEN

GEKKOMAT STD hegesztő traktor

Ára: 558 668 Ft
BŐVEBBEN

Magnum CG30 gépi lángvágó 1 fejes

-14%
Ára: 260 350 Ft
BŐVEBBEN

Magnum CG100 gépi lángvágó 2 fejes

-16%
Ára: 281 940 Ft
BŐVEBBEN
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek