Lézerhegesztők

A lézerhegesztők előnyei

Ma már többféle hegesztési eljárás közül választhatunk, melyek közül a lézerhegesztés az egyik kedvelt eljárás, ami nem véletlen, hiszen sok olyan előnnyel rendelkezik, ami miatt igazán jó döntés ilyen eszközzel dolgozni.

A lézerhegesztés a legnagyobb energiasűrűségű hegesztési eljárás, aminek megvan az az előnye, hogy a munkavégzés nagyon gyorssá válik. A megmunkálás lézerrel történik, aminek nagy koncentráltsága tűpontos hegesztést tesz lehetővé. A lézer kevés hővel dolgozik, így nem deformálja el a megmunkálandó anyagot. Bármilyen fémhez használhatjuk, minden anyagon finom és pontos munkát tudunk végezni.

A lézerhegesztők használata nagyon eredményes, szép munkát tesz lehetővé, ezért a különféle javítások, gravírozási, anyagpótlási munkák esetén érdemes számolni vele. Ezzel megspórolható az új eszközök, alkatrészek vásárlása, költséghatékonyabb működés válik lehetővé.

Felkeltették figyelmét a lézerhegesztők? Forduljon hozzánk bizalommal, és érdeklődjön elérhetőségeinken termékeinkről!

Termékek:
   

ALFA LWM-200 lézerhegesztő gép

Ára: 5 016 500 Ft
BŐVEBBEN

ALFA LW-FLEX-200 lézerhegesztőgép

Ára: 8 305 800 Ft
BŐVEBBEN

ALFA LW-FLEX-300 lézerhegesztőgép

Ára: 8 810 625 Ft
BŐVEBBEN
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek