Tisztelt (leendő) partnerünk!

 

Vállalkozásunk a szervízszolgáltatást kiemelten kezeli. Célunk a régióba tartozó cégek szerviz igényeinek minél szélesebb körét kielégíteni. Ezen célok elérése érdekében számíthatunk a szakszerű és hatékony munkát végző kollegáinkra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az általunk forgalmazott termékek hivatalos márkaszervizeként is funkcionál a vállalkozás.

 

Természetesen ez magában foglalja más gyártók termékeinek szervizelését és biztonsági felülvizsgálatát is. Folyamatos alkatrész és fogyóanyag ellátást biztosítunk, melynek célja, hogy ügyfeleink mindent a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, egy helyről szerezzenek be.

 

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy felhívjuk a vállalkozások figyelmét a gépkarbantartás előnyeire. A karbantartások rendszeres elvégzése akár évekkel növelhetik a berendezések élettartamát, illetve jelentős mértékben csökkenti a köztes időszakok alatt előforduló meghibásodásokat, ezáltal a gépet nem kell a termelésből kivonni.

 

Lehetőség van ezen szolgáltatás szerződéses keretek közt történő igénybevételére. Ez a megegyezéstől függően jelenthet fél vagy negyedéves rendszerességgel történő karbantartást is.

 

Szerződéses karbantartásunk kiterjed a szerződésbe foglalt berendezések karbantartására, mechanikai és műszeres vizsgálatára, biztonságtechnikai felülvizsgálatára, javítására és a karbantartások közötti készenléti szervizre.

Szervizszolgáltatásunk
 
Elromlott a gépe? Nincs ideje szervizbe vinni? Ezekre a gondokra megoldást nyújthat szervizfutár szolgáltatásunk. Futárszolgálatunk gyorsan kiér Önhöz és gépét elhozza műhelyünkbe.
 
Megelőzhetjük gépeink meghibásodását, ha odafigyelünk a karbantartásra. Folyamatos szervizelés mellett nem érhet minket kellemetlenség. Már az első szerviz után látni fogja, hogy érdemes  bizonyos időközönként szakembernek megmutatni a gépeinket.
 
Miért válassza szervizünket?
 
-          mert időt takaríthat meg szervizfutár szolgálatunk által
-          megbízhatóan dolgozunk
-          gyorsan elkészülünk a javítással, szervizeléssel
-          nem kell hosszú időre leállni, vagy lelassítani a munkát a gép hiánya miatt
-          nagy szakértelemmel javítjuk gépét
-          nem csak márkaszerviz vagyunk
-          a rendszeres karbantartás is megoldható szerződéssel
 
Vegye még ma igénybe szolgáltatásunkat, általunk gyorsan megkapja a szakszerű segítséget! Keressen minket bizalommal!

Megjavítjuk meghibásodott hegesztőgépét!

Megjavítjuk meghibásodott hegesztőgépét!Cégünkre mindenben számíthat, ami hegesztéssel kapcsolatos: megvásárolhatja nálunk hegesztőgépét, de szervizszolgáltatással is állunk rendelkezésére.

Ismerjük a mondást, ami el tud romlani, az el is fog. Sajnos ez alól a hegesztéstechnika sem kivétel. Azonban ilyenkor nem kell kétségbe esni, csak bízza magát hegesztő szervizünkre! Egy új hegesztőgép igen sokba kerülhet, ezért, ha hibát észlelt készülékében, mindenképpen érdemes szerviz szakemberének véleményét kikérni a javítással kapcsolatban. Sajnos sokan elkövetik azt a hibát, hogy azonnal újat vesznek, pedig a problémák nagyobb része javítható, vagy kicserélhető az alkatrész, és a gép még sok évig kiválóan használható. A javítással sok pénzt is megspórolhatunk, és mivel cégünk törekszik a gyorsaságra, Önnek nem kell sokáig nélkülöznie hegesztőgépét.

Hegesztéssel foglalkozik? Vegye igénybe rendszeresen szervizszolgáltatásunkat, mellyel segítünk elkerülni a nagyobb meghibásodásokat! További tájékoztatásért keressen fel minket elérhetőségeinken!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek