CNC Plazmavágók

A plazmavágó müködési elve: plazmaív, a negatív elektróda és a pozitív pólusra kapcsolt tárgy között jön létre. Az áramot a plazmapisztoly fúvókán kiáramló ionizált gáz vezeti. Az így kialakult ívet, plazmaívnek nevezzük.A plazmavágó nagyon magas, kb. 20 000 °C hőmérsékletű plazmaív segítségével üzemel. A plazmavágó elengedhetetlen eleme a megmunkáló iparnak.
A plazmavágó a "vágó" hatást úgy éri el, hogy a plazmaállapotú, nagynyomású gáz a plazmapisztoly végén kialakított szűkületen (fúvóka) nagy sebességgel, koncentráltan áramlik ki. A plazmaív begyújtására egy nagyfeszültségű készüléket használunk. A nagyfeszültségű gyújtó-szikra a plazmafejben a fúvóka és az elektróda között jön létre, aminek hatására kialakul a gázokból a plazmasugár. A plazmasugár (mint vágógáz) az örvénygyűrűből érkező örvénygáz(keverék) hatására fókuszálódik, ezáltal a vágás pontossága mindig a szabványban meghatározott értékeken belül tartható. Természetesen a finomsugaras plazmavágó technológia sokkal pontosabb megmunkálást tesz lehetővé.

Termékek:
   

SPARTUS GLADIATOR 2050 CNC plazmavágó asztal

Ára: 7 443 470 Ft
BŐVEBBEN

SPARTUS GLADIATOR 2550 CNC plazmavágó asztal

Ára: 7 748 270 Ft
BŐVEBBEN
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek