Blog

Hegesztőgép bérléssel jelentős összegeket megspórolhat! 

hegesztőgép bérlésVannak olyan munkálatok, amiknél mindenképp hegesztőgépre lenne szükség, azonban jó pár szakembernek nem áll rendelkezésre azonnal a berendezés. Közülük egyesek a készülék megvásárlását fontolgatják, azonban nem biztos, hogy megéri ezt az utat választani. A minőségibb, professzionálisabb hegesztőgépekért igencsak mélyen kell a pénztárcába nyúlni. A karbantartás, esetleges hibák kijavítása szintén költségeket eredményez. Ha nincs maximálisan kihasználva a berendezés, nem éri meg saját gépet fenntartani, célszerű inkább a kölcsönzést választani.

A hegesztőgép bérlés keretein belül az ügyfelek nagyon vonzó árakon juthatnak hozzá professzionális berendezésekhez. Nincsenek rejtett, váratlan kiadások, nem kell aggódni a javítás, karbantartás miatt sem. A hegesztőgép bérlésnek köszönhetően nincs akadálya annak, hogy a felmerülő feladatokat maximálisan el lehessen látni. Bármikor, bármilyen projekttel kapcsolatban igénybe vehető a szolgáltatás. A hegesztőgép bérlés esetében kiváló készülékeket használhatnak a szakemberek, amikkel nem lesz nehéz színvonalas munkát végezni. A szolgáltatással elkerülhető az is, hogy részletre kelljen vásárolni berendezést. Az ügyfélközpontú, rugalmas kölcsönzési lehetőséget nem érdemes kihagyniuk a szakembereknek. A szolgáltatás igénybevételével hosszú távon jelentős összegeket lehet megspórolni, így pedig sokan meg tudják őrizni pénzügyi stabilitásukat.

A hegesztőgép bérlés akkor is szóba jöhet, ha javítás alatt álló készüléket szeretnének ideiglenesen pótolni a szakemberek. Ezzel megakadályozhatják, hogy a szervizelés idejére le kelljen állniuk.

hegesztőgép bérléssel a szakemberek csak jól járhatnak. Tapasztalja meg Ön is a szolgáltatás előnyeit, és vegye bátran igénybe! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a kölcsönözhető berendezésekről és magáról a hegesztőgép bérlés feltételeiről is. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatással és a készülékkel egyaránt. Ha élne a kölcsönzés lehetőségével, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken

A hegesztőgépek használatáról bővebben: mikre érdemes odafigyelniük a felhasználóknak? 

hegesztőgépekhegesztőgépek népszerű munkaeszközök, amiket az iparban és az otthoni barkács teendőkhöz egyaránt szívesen alkalmaznak a felhasználók. Bármelyik területről is legyen szó, nagyon fontos, hogy az emberek odafigyeljenek bizonyos dolgokra a használat során. Ezek egyrészt a biztonságos munkakörülményeket szolgálják, másrészt a berendezések élettartamának növeléséhez is hozzájárulnak. Amennyiben Ön szeretne többet megtudni arról, hogy milyen teendőkkel számoljon a hegesztőgépek használatakor, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon ezzel kapcsolatban!

Minden egyes használat előtt elengedhetetlen, hogy ellenőrizze a kábeleket, testkábel szigeteléseit és a hálózati tápvezetéket. Foglalkozzon a gázkör tömítettségének vizsgálatával is, hiszen ez szintén az Ön biztonságát szolgálja! Mindezek mellett vannak olyan teendők, amiket nem használatkor, hanem legalább havonta érdemes elvégezni. Ilyen például a hegesztőgép belső részeinek alapos megtisztítása. Ehhez a legjobb, ha sűrített levegős eljárást alkalmaz, ugyanis a nedvesség, erős vegyszerek egyáltalán nem tesznek jót az alkatrészeknek, rendszereknek. Bizonyos időközönként, legalább hat havonta fordítson időt, energiát a csavaros kötésekre is. Ha szükséges húzza meg őket, hiszen rendkívül balesetveszélyesek a hegesztőgépeken a laza kötések. Mindenképp mellőze a berendezése túlterhelését, és tartsa be a gyártó által előírt utasításokat! Ha problémát észlel használat közben, semmiképp se folytassa a munkát, hiszen ez nem csupán a felhasználókra veszélyes, hanem a berendezésre nézve is. Emiatt akár teljesen tönkre is mehet a készülék, így új hegesztőgépre lesz szükség, ez pedig jelentős kiadásokat eredményezhet.

Ha új hegesztőgépet vásárolna, tőlünk könnyedén beszerezheti készülékét! A legjobb, legkorszerűbb berendezések kínálatával várjuk vevőinket. Ezen kívül több kedvező szolgáltatást is biztosítunk az ügyfeleknek. Lehetőség van nálunk hegesztő kölcsönzésre és akár szervizeltetheti is nálunk a berendezését. Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Hegesztőgép és hegesztőpisztoly szervizünk nem ismer lehetetlent! 

hegesztőgép és hegesztőpisztoly szervizAhogy más munkaeszközöknél, úgy a hegesztőgépeknél és az eszközeiknél is merülhetnek fel hibák. Egyesek azt gondolják, hogy olyan problémával állnak szemben, amire nincs megoldás, így nem ritka, hogy már rögtön az új berendezés megvásárlásán gondolkodnak. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és másik készülék megrendelését fontolgatja, inkább adjon még egy esélyt a berendezésének, és hozza el hegesztőgép és hegesztőpisztoly szervizünkbe

Hegesztőgép és hegesztőpisztoly szervizünkben olyan szakemberek foglalkoznak a hibás készülékekkel, akik a hosszú évek során már nagyon sokféle esettel találkoztak. Még a legbonyolultabb helyzetekben is tudják a megoldást, így nagy eséllyel az Ön készüléke is menthető lesz. Hegesztőgép és hegesztőpisztoly szervizünknek köszönhetően nem kerülhetnek feleslegesen kidobásra a gépek, és jelentős összegeket is meg lehet spórolni, hiszen a javíttatás közel sem kerül annyiba, mint egy új berendezés vételára. A szakemberek közül sokan nem feltétlenül a hibajelenség miatt választanának másik készüléket, hanem azért, mert a vásárlást gondolják a leggyorsabb megoldásnak ez esetben. Ha hegesztőgép és hegesztőpisztoly szervizünkbe hozza el a berendezést, a határidők miatt sem kell aggódnia. Szakembereink tisztában vannak azzal, hogy fontos munkaeszközökről van szó, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy mihamarabb végezzenek a hibafeltárással és a javítással. Ezáltal elkerülhető, hogy hosszú heteket kelljen várnia a gépre. Ezen kívül hegesztőgép és hegesztőpisztoly szervizünk nem feledkezik meg a kedvező árakról sem, ezért anyagi szempontból is megéri bennünket választania.

Hegesztőgép és hegesztőpisztoly szervizünk a maximumot nyújtja az ügyfelek számára, tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és bízza ránk a javítást! Ha mégsem lehet megfelelően orvosolni a készülék hibáit, új berendezését be tudja tőlünk szerezni. Bővebb információkért keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Lézerhegesztő gépet szeretne vásárolni? 

A szakemberek közül sokan használnának lézerhegesztő gépet a munkavégzéshez, ugyanis ezekkel a készülékekkel nem jelent kihívást gyorsan, precízen dolgozni. Mindenképp megbízható helyről szeretnék beszerezni új munkagépüket azért, hogy egy valóban színvonalas készülékkel tudjanak többek között nemesfémeket vagy ötvözött acélokat hegeszteni. Amennyiben Ön is dolgozna lézerhegesztővel, azonban még nem talált olyan vállalkozást, ami megfelelne az elvárásainak, ne kutasson tovább, mert tőlünk kiváló készülékeket vásárolhat!

Mivel tisztában vagyunk az elvárásokkal, és fontosak számunkra a vásárlók, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk az igényeknek. Választékunkban megbízható, korszerű lézerhegesztő gépeket találhat, amikkel megtapasztalhatja a technológia előnyeit. A berendezések hosszú éveken át problémamentesen segíteni fogják a mindennapi munkavégzésben. Ezekkel a készülékekkel nem lesz nehéz a maximumot nyújtani a munkájában, így az Ön által elkészített végeredménnyel mindenki elégedett lehet. Ha esetleg elakadna a megfelelő lézerhegesztő kiválasztásában, munkatársaink segítenek eligazodni a kínálatban, így az a készülék kerülhet megvásárlásra, ami ki tudja Önt szolgálni. A lézerhegesztők kezelését nagyon egyszerű elsajátítani, rövid tanulási időszak után már zökkenőmentesen tudja majd alkalmazni. A minőségi, modern készülékeket korrekt áron kínáljuk a vásárlóknak, így anyagi szempontból is megéri kereskedésünket választania.

Tapasztalja meg Ön is a lézerhegesztő gépek előnyeit, és használjon megbízható készüléket a munkavégzéshez! Weboldalunkon a termékismertetőben minden fontos információt megtalál a berendezésekről. A lézerhegesztőkön kívül sok más színvonalas terméket is kínálunk a hegesztési munkálatokhoz. Legyen szó fej és arcvédőkről, kéziszerszámokról, hegesztőanyagokról, rendkívül gazdag, változatos kínálattal várjuk a vevőket. Ezen kívül szerviz szolgáltatást is biztosítunk, továbbá lehetőség van nálunk hegesztőgép kölcsönzésre is. Ha kérdései lennének, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

CO hegesztő: mit érdemes tudni róla?

CO hegesztésSokan hívják a CFI vagy MAG hegesztést CO hegesztésnek, ám ez az elnevezés téves, mégis sokan használják ezt – még az ezzel foglalkozó szakemberek is. A CO a szén-monoxidot jelzi, ami nem csak mérgező, de alkalmatlan is a védőgáz szerepének betöltésére; a helyes megnevezés a szén-dioxid, vagy CO2 hegesztés lenne.

CO hegesztés (és minden egyéb védőgázas hegesztés) esetében a védőgáz az oxigént és a nitrogént szorítja ki a hegesztés közeléből, emellett pedig befolyásolja a hegfürdő viszkozitását és annak nedvesítő képességét. A CO hegesztésre jellemzőek a jó minőségű kötések, az állandó kémiai összetételű varratok, a keskeny hőhatásövezet – ami a koncentrált hőhatásnak köszönhető –, és a minimális elhúzódás. CO hegesztéssel ötvözetlen, gyengén és erősen ötvözött acélok egyaránt jól hegeszthetőek.

CO hegesztés alkalmazásakor komoly probléma a szén-dioxid szén-monoxidra és oxigénre bomlása, aminek "köszönhetően" oxidáció lép fel – ennek ellentételezéseként az elektródhuzalba dezoxidáló elemeket, vagyis mangánt és szilíciumot ötvöznek. A CO hegesztés előnye a gáz kedvező ára és a mély beolvadás, hátránya pedig az erős fröcskölés. Mindezzel együtt a CO hegesztés meglehetősen elterjedt, sokan csakis ezt használják, ha acél hegesztésére kerül a sor.

Amennyiben CO hegesztőgépekre lenne szüksége, válasszon bennünket! Cégünk hegesztéstechnikai berendezésekkel, illetve a hegesztéshez kapcsolódó egyéb felszerelések forgalmazásával foglalkozik. Hosszú évek tapasztalatával válogattuk össze árukészletünket, így biztos lehet benne, hogy ha nálunk vásárol, az új CO hegesztő berendezése nem csak a tökéletes varratok létrehozásában fog hathatós segítséget nyújtani, de sokáig számíthat is majd rá.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne CO hegesztőgépet vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, és döntsön az Ön számára leginkább megfelelő berendezés mellett! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

A lézerhegesztő gépekkel garantált a precíz végeredmény! 

lézerhegesztő gépekManapság egyre több területen fontos a hegesztéssel kapcsolatban a precíz, hibátlan végeredmény, hiszen csak így születhetnek kifogástalan állapotú munkadarabok a gyártás vagy javítás során. Szerencsére nem lehetetlen ehhez az elváráshoz alkalmazkodni, ugyanis több olyan berendezés is létezik már, amikkel tökéletes munkát végezhetnek a szakemberek. Ezek között a legnépszerűbbek a lézerhegesztő gépek.

lézerhegesztő gépekkel nem csupán a tűpontos, igényes végeredmény miatt szeretnek dolgozni a szakemberek, hanem a gyorsaságuk miatt is. A különböző ipari területeken a gyors és hatékony termelés kulcsfontosságú szempont, a készülékekkel pedig könnyedén eleget lehet tenni ezeknek az igényeknek is. Így a szakembereknek nem jelenthet kihívást minden szempontból a maximumot nyújtaniuk a munkájukban, ez pedig kiváló alapot ad szakmai sikereiknek. A lézerhegesztő gépeknek előnyös tulajdonságaiknak köszönhetően egyre több alkalmazási területük is van: használhatók ötvözött és ötvözetlen acélok, nemesfémek hegesztéséhez, továbbá alkalmasak a törött, kopott szerszámok javításához is. Ezzel jelentős összegeket is megspórolhatnak az emberek, hiszen nem kell újat vásárolniuk a sérült eszköz helyet. Alkatrészek precíz kialakításához, anyaghiányuk pótlásához is tökéletesek a lézerhegesztő gépek. A készülékek még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is alkalmazhatók, és a végeredmény ez esetben is hibátlan. A lézerhegesztő gépek sokféleképpen használhatók, és több esetben is nyújtottak már segítséget a szakembereknek.

Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat nyújtani a munkájában, és megalapozná szakmai sikereit, szerezze be saját lézerhegesztő gépét kínálatunkból! Választékunkban megbízható, színvonalas készülékeket találhat, amik hosszú éveken át segítik a precíz munkavégzést, így befektetésként is tekinthet a megvásárolt gépre. A kezelésüket nagyon egyszerűen elsajátíthatja. Ha bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.

 

CO hegesztőgépre lenne szüksége?

Manapság a CO hegesztőgépek az egyik legnépszerűbb berendezések közé tartoznak, mert gyorsan, minőségi munkát lehet velük végezni. Nagyon sok szakembernek szüksége lenne a készülékre feladatai elvégzéséhez, azonban egyeseknek nem olyan könnyű a vásárlás, ugyanis a lakóhelyükhöz közel nincs olyan kereskedés, ahonnan beszerezhetnék a gépet. Amennyiben Ön is CO hegesztőgéppel szeretne dolgozni, viszont akadályokba ütközik a személyes beszerzéssel kapcsolatban, ne aggódjon, mert tőlünk könnyedén megvásárolhatja munkaeszközét!

Választékunkban többféle CO hegesztőgép közül is válogathat. A termékinformációkban minden olyan adatot megtalál, amik segíthetnek abban, hogy könnyedén kiválassza az ideális készüléket. Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz igazodnia: bármikor kérhet árajánlatot az interneten keresztül, mi pedig igyekszünk hamar tájékoztatást adni az árakról, később pedig a kiszállításról is gondoskodunk. Velünk rengeteg időt és energiát tud megtakarítani, ráadásul a vásárlással kapkodnia sem kell, így kellően át tudja gondolni, hogy melyik gépre is lesz szüksége.

Fedezze fel a CO hegesztőgépek kínálatát, és rendelje meg a kiválasztott terméket! Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

Milyen szempontok alapján válasszunk hegesztőgépet?

Milyen szempontok alapján válasszunk hegesztőgépet?A technika fejlődésének köszönhetően napjainkban különböző hegesztési technikák állnak rendelkezésünkre, amikhez hozzáillő berendezés szükséges.

Kiválasztásnál meg kell határozzuk, hogy mire szeretnénk használni a hegesztőgépet, és nem árt anyagi helyzetünket is felmérni vásárlás előtt. Ha már kiválasztottuk, hogy milyen hegesztési technikával szeretnénk dolgozni, vizsgáljuk meg a hozzáillő hegesztőgép teljesítményét, és működtetéséhez szükséges áramforrást is! Ha van rá lehetőségünk, kereshetünk 3 fázisú, vagyis 400V-os berendezéseket, ezek jóval költségesebbek, de az ilyen típusú gépek segítségével kivédhetjük a hálózat ingadozását és a hosszabbítók gyengeségét. Az egyik legelterjedtebb hegesztési technika az úgynevezett bevonatos pálcával végzett hegesztés, aminek lényege, hogy egy körülbelül 30-35 centi hosszú bevonattal ellátott fémpálca megolvasztásával össze tudunk kötni két anyagot. Ezt a módszert használják legtöbbször a háztartásokban, legfőképp azért, mert alkalmazása egyszerű és biztonságos.

Ha hegesztőgépre lenne szüksége munkájához, vagy otthoni tevékenységéhez, hegesztő webshopunk széles kínálattal várja a vevőket!

 

Hegesztőgép részletre is!

Hegesztőgép részletre is!Egy hegesztőgép ára bizony igen magas lehet, előfordulhat, hogy sokáig kell rá gyűjtögetni, félretenni, még akkor is, ha munkaeszközként szeretnénk használni. Azonban nálunk van a jó megoldás: hegesztőgép részletre!

Cégünknél a hegesztőgépek részletre is megvásárolhatóak, így nem kell arra várni, hogy összegyűljön a teljes összeg, a berendezés használható, szinte azonnal. Ez több szempontból is előnyös, hiszen, ha valaki munkára szeretné használni, már magával a hegesztőgéppel keresheti meg a rávalót. A részletfizetés sok esetben előnyösebb, mint az egy, nagyobb kiadás, ami jobban megterheli a kasszát. Sürgős esetben sajnos sok esetben a hitelfelvétel jut először az emberek eszébe, azonban ez a legtöbbször sokkal kedvezőtlenebb.

Cégünk remek feltételekkel biztosítja hegesztőgépek részletre vásárlásának lehetőségét, nem kell aggódni magas kamatok, vagy más apróbetűs rész miatt. A részletekért hívjon minket bizalommal, kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek