Blog

CO hegesztő: mit érdemes tudni róla?

CO hegesztésSokan hívják a CFI vagy MAG hegesztést CO hegesztésnek, ám ez az elnevezés téves, mégis sokan használják ezt – még az ezzel foglalkozó szakemberek is. A CO a szén-monoxidot jelzi, ami nem csak mérgező, de alkalmatlan is a védőgáz szerepének betöltésére; a helyes megnevezés a szén-dioxid, vagy CO2 hegesztés lenne.

CO hegesztés (és minden egyéb védőgázas hegesztés) esetében a védőgáz az oxigént és a nitrogént szorítja ki a hegesztés közeléből, emellett pedig befolyásolja a hegfürdő viszkozitását és annak nedvesítő képességét. A CO hegesztésre jellemzőek a jó minőségű kötések, az állandó kémiai összetételű varratok, a keskeny hőhatásövezet – ami a koncentrált hőhatásnak köszönhető –, és a minimális elhúzódás. CO hegesztéssel ötvözetlen, gyengén és erősen ötvözött acélok egyaránt jól hegeszthetőek.

CO hegesztés alkalmazásakor komoly probléma a szén-dioxid szén-monoxidra és oxigénre bomlása, aminek "köszönhetően" oxidáció lép fel – ennek ellentételezéseként az elektródhuzalba dezoxidáló elemeket, vagyis mangánt és szilíciumot ötvöznek. A CO hegesztés előnye a gáz kedvező ára és a mély beolvadás, hátránya pedig az erős fröcskölés. Mindezzel együtt a CO hegesztés meglehetősen elterjedt, sokan csakis ezt használják, ha acél hegesztésére kerül a sor.

Amennyiben CO hegesztőgépekre lenne szüksége, válasszon bennünket! Cégünk hegesztéstechnikai berendezésekkel, illetve a hegesztéshez kapcsolódó egyéb felszerelések forgalmazásával foglalkozik. Hosszú évek tapasztalatával válogattuk össze árukészletünket, így biztos lehet benne, hogy ha nálunk vásárol, az új CO hegesztő berendezése nem csak a tökéletes varratok létrehozásában fog hathatós segítséget nyújtani, de sokáig számíthat is majd rá.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne CO hegesztőgépet vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, és döntsön az Ön számára leginkább megfelelő berendezés mellett! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

A lézerhegesztő gépekkel garantált a precíz végeredmény! 

lézerhegesztő gépekManapság egyre több területen fontos a hegesztéssel kapcsolatban a precíz, hibátlan végeredmény, hiszen csak így születhetnek kifogástalan állapotú munkadarabok a gyártás vagy javítás során. Szerencsére nem lehetetlen ehhez az elváráshoz alkalmazkodni, ugyanis több olyan berendezés is létezik már, amikkel tökéletes munkát végezhetnek a szakemberek. Ezek között a legnépszerűbbek a lézerhegesztő gépek.

lézerhegesztő gépekkel nem csupán a tűpontos, igényes végeredmény miatt szeretnek dolgozni a szakemberek, hanem a gyorsaságuk miatt is. A különböző ipari területeken a gyors és hatékony termelés kulcsfontosságú szempont, a készülékekkel pedig könnyedén eleget lehet tenni ezeknek az igényeknek is. Így a szakembereknek nem jelenthet kihívást minden szempontból a maximumot nyújtaniuk a munkájukban, ez pedig kiváló alapot ad szakmai sikereiknek. A lézerhegesztő gépeknek előnyös tulajdonságaiknak köszönhetően egyre több alkalmazási területük is van: használhatók ötvözött és ötvözetlen acélok, nemesfémek hegesztéséhez, továbbá alkalmasak a törött, kopott szerszámok javításához is. Ezzel jelentős összegeket is megspórolhatnak az emberek, hiszen nem kell újat vásárolniuk a sérült eszköz helyet. Alkatrészek precíz kialakításához, anyaghiányuk pótlásához is tökéletesek a lézerhegesztő gépek. A készülékek még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is alkalmazhatók, és a végeredmény ez esetben is hibátlan. A lézerhegesztő gépek sokféleképpen használhatók, és több esetben is nyújtottak már segítséget a szakembereknek.

Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat nyújtani a munkájában, és megalapozná szakmai sikereit, szerezze be saját lézerhegesztő gépét kínálatunkból! Választékunkban megbízható, színvonalas készülékeket találhat, amik hosszú éveken át segítik a precíz munkavégzést, így befektetésként is tekinthet a megvásárolt gépre. A kezelésüket nagyon egyszerűen elsajátíthatja. Ha bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.

 

CO hegesztőgépre lenne szüksége?

Manapság a CO hegesztőgépek az egyik legnépszerűbb berendezések közé tartoznak, mert gyorsan, minőségi munkát lehet velük végezni. Nagyon sok szakembernek szüksége lenne a készülékre feladatai elvégzéséhez, azonban egyeseknek nem olyan könnyű a vásárlás, ugyanis a lakóhelyükhöz közel nincs olyan kereskedés, ahonnan beszerezhetnék a gépet. Amennyiben Ön is CO hegesztőgéppel szeretne dolgozni, viszont akadályokba ütközik a személyes beszerzéssel kapcsolatban, ne aggódjon, mert tőlünk könnyedén megvásárolhatja munkaeszközét!

Választékunkban többféle CO hegesztőgép közül is válogathat. A termékinformációkban minden olyan adatot megtalál, amik segíthetnek abban, hogy könnyedén kiválassza az ideális készüléket. Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz igazodnia: bármikor kérhet árajánlatot az interneten keresztül, mi pedig igyekszünk hamar tájékoztatást adni az árakról, később pedig a kiszállításról is gondoskodunk. Velünk rengeteg időt és energiát tud megtakarítani, ráadásul a vásárlással kapkodnia sem kell, így kellően át tudja gondolni, hogy melyik gépre is lesz szüksége.

Fedezze fel a CO hegesztőgépek kínálatát, és rendelje meg a kiválasztott terméket! Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

Milyen szempontok alapján válasszunk hegesztőgépet?

Milyen szempontok alapján válasszunk hegesztőgépet?A technika fejlődésének köszönhetően napjainkban különböző hegesztési technikák állnak rendelkezésünkre, amikhez hozzáillő berendezés szükséges.

Kiválasztásnál meg kell határozzuk, hogy mire szeretnénk használni a hegesztőgépet, és nem árt anyagi helyzetünket is felmérni vásárlás előtt. Ha már kiválasztottuk, hogy milyen hegesztési technikával szeretnénk dolgozni, vizsgáljuk meg a hozzáillő hegesztőgép teljesítményét, és működtetéséhez szükséges áramforrást is! Ha van rá lehetőségünk, kereshetünk 3 fázisú, vagyis 400V-os berendezéseket, ezek jóval költségesebbek, de az ilyen típusú gépek segítségével kivédhetjük a hálózat ingadozását és a hosszabbítók gyengeségét. Az egyik legelterjedtebb hegesztési technika az úgynevezett bevonatos pálcával végzett hegesztés, aminek lényege, hogy egy körülbelül 30-35 centi hosszú bevonattal ellátott fémpálca megolvasztásával össze tudunk kötni két anyagot. Ezt a módszert használják legtöbbször a háztartásokban, legfőképp azért, mert alkalmazása egyszerű és biztonságos.

Ha hegesztőgépre lenne szüksége munkájához, vagy otthoni tevékenységéhez, hegesztő webshopunk széles kínálattal várja a vevőket!

 

Hegesztőgép részletre is!

Hegesztőgép részletre is!Egy hegesztőgép ára bizony igen magas lehet, előfordulhat, hogy sokáig kell rá gyűjtögetni, félretenni, még akkor is, ha munkaeszközként szeretnénk használni. Azonban nálunk van a jó megoldás: hegesztőgép részletre!

Cégünknél a hegesztőgépek részletre is megvásárolhatóak, így nem kell arra várni, hogy összegyűljön a teljes összeg, a berendezés használható, szinte azonnal. Ez több szempontból is előnyös, hiszen, ha valaki munkára szeretné használni, már magával a hegesztőgéppel keresheti meg a rávalót. A részletfizetés sok esetben előnyösebb, mint az egy, nagyobb kiadás, ami jobban megterheli a kasszát. Sürgős esetben sajnos sok esetben a hitelfelvétel jut először az emberek eszébe, azonban ez a legtöbbször sokkal kedvezőtlenebb.

Cégünk remek feltételekkel biztosítja hegesztőgépek részletre vásárlásának lehetőségét, nem kell aggódni magas kamatok, vagy más apróbetűs rész miatt. A részletekért hívjon minket bizalommal, kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek