Hegesztőgépek

Válassza minőségi hegesztőgépeinket!

 

Milyen szempontok alapján válasszunk hegesztőgépet?

Milyen szempontok alapján válasszunk hegesztőgépet?A technika fejlődésének köszönhetően napjainkban különböző hegesztési technikák állnak rendelkezésünkre, amikhez hozzáillő berendezés szükséges.

Kiválasztásnál meg kell határozzuk, hogy mire szeretnénk használni a hegesztőgépet, és nem árt anyagi helyzetünket is felmérni vásárlás előtt. Ha már kiválasztottuk, hogy milyen hegesztési technikával szeretnénk dolgozni, vizsgáljuk meg a hozzáillő hegesztőgép teljesítményét, és működtetéséhez szükséges áramforrást is! Ha van rá lehetőségünk, kereshetünk 3 fázisú, vagyis 400V-os berendezéseket, ezek jóval költségesebbek, de az ilyen típusú gépek segítségével kivédhetjük a hálózat ingadozását és a hosszabbítók gyengeségét. Az egyik legelterjedtebb hegesztési technika az úgynevezett bevonatos pálcával végzett hegesztés, aminek lényege, hogy egy körülbelül 30-35 centi hosszú bevonattal ellátott fémpálca megolvasztásával össze tudunk kötni két anyagot. Ezt a módszert használják legtöbbször a háztartásokban, legfőképp azért, mert alkalmazása egyszerű és biztonságos.

Ha hegesztőgépre lenne szüksége munkájához, vagy otthoni tevékenységéhez, hegesztő webshopunk széles kínálattal várja a vevőket!

 

Hegesztőgép részletre is!

Hegesztőgép részletre is!Egy hegesztőgép ára bizony igen magas lehet, előfordulhat, hogy sokáig kell rá gyűjtögetni, félretenni, még akkor is, ha munkaeszközként szeretnénk használni. Azonban nálunk van a jó megoldás: hegesztőgép részletre!

Cégünknél a hegesztőgépek részletre is megvásárolhatóak, így nem kell arra várni, hogy összegyűljön a teljes összeg, a berendezés használható, szinte azonnal. Ez több szempontból is előnyös, hiszen, ha valaki munkára szeretné használni, már magával a hegesztőgéppel keresheti meg a rávalót. A részletfizetés sok esetben előnyösebb, mint az egy, nagyobb kiadás, ami jobban megterheli a kasszát. Sürgős esetben sajnos sok esetben a hitelfelvétel jut először az emberek eszébe, azonban ez a legtöbbször sokkal kedvezőtlenebb.

Cégünk remek feltételekkel biztosítja hegesztőgépek részletre vásárlásának lehetőségét, nem kell aggódni magas kamatok, vagy más apróbetűs rész miatt. A részletekért hívjon minket bizalommal, kollégáink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire!

Kategóriák:

Hegesztő inverterek MMA

AWI hegesztő inverterek

AC/DC hegesztő inverterek

MIG/MAG hegesztőgépek

Multifunkciós hegesztőgépek MIG / AWI / MMA / Plazma

WELDI hegesztőgép család

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek