POLICLEAN 4000

Ára: 722 183 Ft
ÉRDEKLŐDŐM Vissza
POLICLEAN 4000
722 183 Ft - ( nettó: 568 648 Ft )

Inverteres varrattisztító és felület polírozó készülék 

POLICLEAN 4000 varrattisztító és felület polírozó készülék

  • Leírás: A legújabb technológia és egy lenyűgöző folyamat, amelyek együtt lehetővé teszik a hegesztési varratok tisztításának egy teljesen új módját. Az elektrolitikus folyamat használatával kiküszöböli a mehanikus vagy vegyi módszerek hátrányait.
    Mindez történhet akár a garázsban is, mert egyszerű, olcsó, tiszta és környezetbarát.
    A felhasználóbarát 3-fokozatú kapcsolóval kiválasztható a szükséges áramerősség tartomány a különböző alkalmazási módokhoz.
    1. állásban tisztítás és sötét jelölés (AC / AC),
    2. állásban polírozás és világos jelölés (DC DC), a 
    3. állás galvanizálás, fémes bevonat készítés végezhető (DC DC).
    Rozsdamentes alkatrészek hegesztésekor az oxidréteg könnyen eltávolítható, megszűntethető a nemkívánt elszíneződés és egy lépésben a passziválás is megtörténik ami védi a felületet a
    további korróziótól. Összehasonlítva a tisztítás és a pácolás költségét az eletrolitikus folyamat lényegesen olcsóbb. Az eljárás során felhasznált vegyszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat.
    Sötét jelölése egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan végezhető -akár hengeres alkatrészeken is- mélyfekete színben. Az igény szerint elkészített sablon segítségével készíthető bármilyen grafikai elem, logó, felirat, védjegy, azonosító szám. A nagy teljesítményű elektrolit semleges (pH = 7), és nem igényel semlegesítés.
    Elektromosan vezető felületek világos jelölése egy sablon segítségével hasonló eredményt ad mint a mechanikus gravírozás.
    Kivállóan alkalmazható fekete acél és alumínium felületeken.
    Galvanizálás / fémes bevonat készítés minden olyan anyaggal elvégezhető amelyet oldott állapotban elektrolitként használhatunk.
    Díszítő és védő bevonat céljára egyaránt nagyszerű megoldást kínál. Lehetséges bevonó fémek: ón, cink, arany, ezüst, nikkel, króm, kadmium, kobalt, réz, sárgaréz.
     
 
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek