Kedvezmények


Kérje segítségünket ingyenesen kimegyünk az ön telephelyére felmérjük az anyag szükségletét és az általunk forgalmazott termékekre beszállítást vállalunk akár díjmentes háztól házig való szállítással az ország területén. Továbbá jelentős kedvezményt biztosítunk szerződött partnereinknek. Ha szeretne egyedi ajánlatot, kérjük írja meg nekünk e-mailbe.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Hegesztőgép kölcsönzés

Önnek lehetősége van bármilyen tevékenységhez szükséges készülék bérlésére:

• Ívhegesztő gépek

• CO2 védőgázas hegesztőgépek

• AWI hegesztőgépek

• AC/DC hegesztőgépek

A kölcsönözni kívánt gépekért kauciót kérünk!

Hegesztőgép részletre

Nettó 150.000,- Ft feletti gép vásárlása esetén igény szerint lehetőség van hegesztőgép részletre történő megvásárlására adószámmal rendelkező vállalkozók esetén. 

Továbbá segítséget tudunk nyújtani cégeknek pályázatok lebonyolításában, hogy régi elhasználódott gépeit újakra tudja cserélni.

Szervíz szolgáltatásunk:

Co és Awi hegesztő munkakábelek, reduktorok felújítása és teljes körű javítása. Hegesztőgépek garanciális és garancián túli javítása.

Lakatos munkák:

Kapuk kerítések hegesztőparavánok  gyártása helyszíni szerelése, de bármilyen lakatos munkát elvégzünk keressen bennünket ezzel is bizalommal.

Új Szolgáltatásunk:

 

Szállitás bér fuvarozás az ország területén akár aznapi szállitással. Raklapos illetve kisebb csomagok szállitása háztól-házig.

Kérjük érdeklődjön megadott elérhetőségeinken.

Köszönjük.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger
Google+
Pinterest
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek