Lánghegesztés és -vágás

A lánghegesztésről és -vágásról röviden

A lánghegesztésről és -vágásról rövidenManapság a lánghegesztés igencsak elterjedt technika a gyártási és karbantartási munkálatok terén, rendkívül látványos, ugyanakkor kellő gyakorlatot és tapasztalatot igénylő hegesztéstechnikai megoldás, ezért feltétlenül specialistára kell bízni a kivitelezését!

A lánghegesztéshez égőgázt használnak, amelyet csak abban az esetben lehet tökéletesen alkalmazni, ha kellő hőenergiával rendelkezik, és a láng nagysága is ideális mértékre van szabályozva, hiszen alacsony hőmérséklettel, kis lánggal nem lehet jól megmunkálni semmilyen fém alapanyagot!

A lánghegesztés egyik legfontosabb eszköze a hegesztőpisztoly, amivel nemcsak utóbbi technikát lehet kivitelezni, hanem bizonyos kiegészítőkkel kombinálva a lángvágást is, ami ugyan az utóbbi időben háttérbe szorult, de olyan fémek megmunkálásához előszeretettel használják a szakemberek, amelyek alacsony olvadásponttal rendelkeznek.

A lánghegesztéshez és -vágáshoz szükséges minőségi eszközöket megtalálja kínálatunkban!

Kategóriák:

Kézi hegesztő és vágó

Lángvágó fúvókák

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk
Telefon:+36 (30) 373 6412
E-mail:info@hegesztescenter.hu
Elérhetõségek